Основана во 2018 година ЗРБ ДООЕЛ е приватна компанија со седиште во Скопје, Република Македонија. ЗРБ ДООЕЛ е членка на Dialectic Distribution групацијата која има свои канцеларии во Њу Џерси, Мајами и Парагвај, како и магацини во Лос Анџелес, Дубаи и Хонг Конг.

Како брзорастечки дистрибутер, ЗРБ ДООЕЛ застапува добро етаблирани брендови кои имаат висока побарувачка. Нашите силни односи со партнерите, заедно со нашиот висок обем на набавки ни овозможуваат да испорачаме конкурентни цени. Нашите категории на производи вклучуваат, но не се ограничени на, технологија за паметни домови, компјутери, таблети, уреди за носење, слушалки, игри, телефони, камери вклучувајќи SLR, осветлување, мали апарати и додатоци.

Ние го опслужуваме B2B пазарот, пазарот на изнајмување за поседување (Rent to Own), образование, владини и приватни институции, како и малопродажба.

Нашиот персонал од професионални менаџери за продажба и набавка има над 200 години акумулативно искуство и способност да ги набави најдобрите производи со конкурентни цени додека гради долгорочни односи и со нашите партнери.

Се гордееме што работиме со чесност и интегритет. Ние играме клучна улога во помагањето на нашите партнери да бидат на врвот на нивната конкурентна игра. Оваа улога ја сметаме за привилегија која бара непопустлива посветеност од наша страна.