Групацијата од која е дел ЗРБ ДООЕЛ е една од најголемите дистрибутерски компании во САД, која се специјализира во големопродажба на IT и кориснички производи која оперира на светскиот пазар.  Нашата лојалност кон партнерите и клиентите, професионализам и континуитет во работата се основата на нашиот успех.

Од 2013 година сме активни на светскиот пазар, додека во 2018 година ги започнуваме нашите активности на пазарот во Македонија.

Соработуваме со најпопуларните и најбарани светски ИТ брендови, а во нашето портфолио можете да најдете голем број на ИТ производи, кои вклучуваат, но не се ограничени на, технологија за паметни домови, компјутери, таблети, уреди за носење, слушалки, игри, телефони, камери вклучувајќи SLR, осветлување, мали апарати и додатоци.