За нашата компанија

Како брзорастечки дистрибутер, ЗРБ ДООЕЛ застапува добро етаблирани брендови кои имаат висока побарувачка. Нашите силни односи со партнерите, заедно со нашиот висок обем на набавки ни овозможуваат да испорачаме конкурентни цени.

Нашите категории вклучуваат, но не се ограничени на, технологија за паметни домови, компјутери, таблети, уреди за носење, слушалки, игри, телефони, камери вклучувајќи SLR, осветлување, мали апарати и додатоци.

Нашите брендови

Ние носиме растечка листа на брендирани камери, телефони, опрема и многу повеќе што се ажурираат на дневна основа.